Camper huren in Australie
Home Budget campers 4WD campers
Motorhomes Hitop campervans Prijsopgave

Contact details Australie:

New Zealand Campers
4WD Campers Australia
Sydney NSW
Email: enquiry@australiacampers.com*


Discovery Campertours/Australia Campers
KvK 30211866

Contact details Nederland:

Australia Campers
Discovery Campertours
4WD Campers Australia
New Zealand Campers
Admin. adres: Oranjelaan 28
3958 XS Amerongen
Telefoon: 0343-707006
Email: 4wd@australiacampers.com *

*Let op: via deze e-mailadressen kan geen aanvraag worden gedaan. Hiervoor dient u ons aanvraagformulier in te vullen zodat we ineens over de belangrijkste details beschikken welke we nodig hebben bij de opmaak van een vrijblijvende prijsopgave.

Onze voordelen in het kort (klik hier voor de uitgebreide versie):

Veel kennis vanwege onze reizen in alle delen van Oz. Altijd heldere en vooral eerlijke communicatie
Uitgebreide, meervoudige en langdurige reiservaringen met diverse auto's en campers, in perioden van 6 weken tot een half jaar. Het op goede en eerlijke wijze meedenken met de planning. (bijvoorbeeld afstanden en regenseizoen)
Zeer veel reiservaring in heel Oz met (kleine) kinderen.
O.a. de eigenaar heeft in totaal 23 maanden met kids gereisd.
Geen berekening van onzinnige reserveringskosten.
De door ons uitgegeven prijzen zijn altijd all inclusive.
Uitgebreide kennis van campers vanwege onze regelmatige depotbezoeken. Het verzorgen van een camperboeking via uw eigen lokale reisbureau.

Australia Campers is een grote aanbieder in Nederland en Belgie van huurvoertuigen in Australie en is Nederlandse representatie van het Australische 4WD Campers Australia. Onze geboden service houdt niet op bij een prijsopgave. U kunt bij ons bijvoorbeeld uitstekend terecht als u vragen heeft over de route in welk deel van Australie dan ook, over het reizen met kinderen, campings, National Parks, etc.

Ons team heeft bij elkaar vele duizenden kilometers door Australie gereisd op diverse manieren: per 4WD auto, 4WD camper, motorhome, campervan, personenauto en de combinaties auto met (dak)tent en 4WD auto met off road campertrailer. Door regelmatig het continent te bereizen blijven we uitgebreide kennis opdoen en kunnen we u als reiziger goed bijstaan met de opzet van uw plannen om zo bij te dragen aan een leuke en geslaagde vakantie!

Onze absolute specialiteit is het reizen per 4WD auto of 4WD camper. We houden van de enorme uitgestrektheid van het (binnen)land en het rijden over dirt roads en zware tracks in nauwelijks bezochte National Parks, overal in Australie. Een 4WD is gewoonweg de beste manier om het land mee te gaan bereizen.

Na een boeking kunt u gebruik maken van onze uitgebreide kennis, d.w.z. dat we u kunnen bijstaan met tal van reis, verblijf en routetips in/over de toeristische maar vooral van de minder bezochte gebieden. Het reizen per camper staat altijd centraal. Bij de toezending van de boekingsformulieren ontvangt u van ons een overzicht met allerlei reistips. De feedback van onze klandizie laat zien dat dit door vele reizigers bijzonder wordt gewaardeerd. Heeft u een 4WD auto of 4WD camper via ons vast laten leggen dan sturen we u na boeking een overzicht toe met nuttige tips over het rijden per 4WD welke allen zijn opgedaan tijdens onze lange reizen door de uitgestrekte Outback.

Als u plannen heeft om samen met uw kinderen te gaan reizen door Australie, neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers hebben zelf diverse keren het continent met kinderen bereisd in perioden varierend van 6 weken tot een half jaar, per 2WD maar vooral per 4WD. Voor lange trips kunt u bij ons terecht voor een buy back voertuig oftewel een auto of camper met gegarandeerde terugkoopgarantie. Gaat u langer op weg dan 3 maanden dan is de aanschaf van een buyback auto of camper te overwegen. Dit is veel voordeliger dan wanneer u voor dezelfde tijd een auto of camper in Australie zou gaan huren.

Natuurlijk is het voor u als reiziger belangrijk om voor de camper een zo laag mogelijke huurprijs te bedingen. Het spreekt voor zich dat we hiervoor altijd ons best zullen doen. Wij bieden geen vliegtickets meer aan vanwege de complexheid ervan. Bij ons ligt de focus geheel op de verhuur van voertuigen in 'the land down under'. Doordat we de vliegtickets hebben losgelaten kunnen we nog beter de focus leggen op advies rondom de auto, 4WD en camperhuur en we zijn daarmee de enige speler op de Nederlands/Belgische markt die op deze wijze werkzaam is.

Wij proberen iedereen met een eerlijk, open en zo duidelijk mogelijk advies bij te staan. Van ons zult u geen kreten vernemen als: wij zijn topadviseurs, de specialist, boek bij de professionals, etc. Allemaal loze kreten welke lang niet altijd kunnen worden onderbouwd. Ook treft u bij ons geen nep-specials aan zoals 5% vroegboekkorting bij o.a. Apollo daar deze specials altijd gelden en het dus helemaal niet om een aanbieding van het agentschap zelf gaat!

Welke voordelen bieden wij:
 • altijd een overzichtelijke en duidelijke all inclusive prijsopgave waarin alle kosten zijn inbegrepen.
 • het geven van extra suggesties voor een geschikter en/of voordeliger model campervan, motorhome of 4WD.
 • ruime persoonlijke ervaringen met een groot aantal (2WD en 4WD) campertypen en daardoor een gedegen kennis van de meeste voertuigen.
 • zeer uitgebreide en langdurige ervaringen wat betreft het reizen met (kleine) kinderen in alle delen van het continent.
 • meervoudige en langdurige ervaringen (van 6 weken tot een half jaar) met het reizen per 4WD auto of 4WD camper in vrijwel geheel Australie, inclusief enkele keren Tasmanie.
 • campervans en motorhomes voor ieder budget, van compact tot groot en luxe.
 • alle communicatie kan verlopen in uw eigen taal.
 • uitgebreide informatie op onze website op o.a. de FAQ pagina, de reizen met kinderen pagina en die over kamperen en routeplanning.
 • meestal lagere huurprijzen dan de prijzen van de auto- of camperleveranciers.
 • alleen overeenkomsten met betrouwbare leveranciers die ons de zekerheid kunnen bieden dat men goede kwaliteit zal leveren en dat een huurder correct wordt geholpen.
 • u heeft alle tijd om te beslissen zolang er beschikbaarheid is. Wij zetten geen mensen onder druk om z.s.m. een auto of camper vast te leggen via irritante herinneringsberichten.
 • wij doen niet alleen zaken met de zgn. A-leveranciers. Er wordt door sommige aanbieders beweerd dat alleen bij de leveranciers die A-merken aanbieden de service goed is, maar bij een kleine leverancier is dit vaak net zo goed of zelfs nog beter en vooral persoonlijker.
 • wij verhuren ook zgn. backyarders omdat de interesse voor deze campertypen het hele jaar groot is. Dit zijn voormalig huurcampers van de grote bedrijven welke verkocht zijn aan middelgrote en kleine leveranciers. Het bouwjaar van de huidige budget campers ligt tussen 2003 en 2010. Heeft men een klein budget dan zijn dit soort campers een prima alternatief voor de duurdere uitvoeringen.
 • regelmatig reizen onze medewerkers door het Australie waardoor we over veel kennis van het land beschikken in vergelijking met de gemiddelde aanbieder die vaak niet meer dan een trip langs de geijkte hoogtepunten heeft gemaakt en zich op basis van die ervaring specialist durft te noemen.
 • verstrekking van reis, verblijf en route tips via een telefonische afspraak van maximaal een uur, van alle deelstaten inclusief Tasmanie. Let wel; de meeste huurders kunnen al ruimschoots vooruit met hun planning vanwege de vele door ons toegezonden tips.

Wij zijn wereldwijd actief waardoor een ANVR/SGR lidmaatschap voor ons niet interessant is. Daarnaast betaalt u bij ons alleen een klein percentage van het huurbedrag als aanbetaling. Het restbedrag kan 1) per creditcard worden voldaan bij het afhalen van de camper, 2) via een door u rechtstreeks uitgevoerde betaling aan de camperleverancier of 3) indien gewenst via een overschrijving van het restbedrag naar onze bankrekening waarna wij deze overschrijven naar Australie. U ontvangt een betalingsbevestiging nadat u zelf of wij namens u het restbedrag naar Australie hebben overgeschreven, dit in de vorm van een aangepaste rental confirmation welke u dient uit te printen en ter overlegging mee dient te nemen naar het afhaaldepot.

Na het invullen van het boekingsformulier, de ontvangst van het rental confirmation formulier en de factuur en het voldoen van de aanbetaling is uw boeking altijd gegarandeerd, ook als ons bedrijf zou ophouden te bestaan. Voor een camperleverancier blijft een geboekte huurperiode altijd uitstaan, een annulering van uw kant daargelaten.