Camper huren in Australie
  Home Budget campers 4WD campers 
Motorhomes Hitop campervans Prijsopgave 


Landcruiser Stationwagon 4WD

Landcruiser Stationwagon 4WD Australia Landcruiser 4WD auto huren in Australie

Depots: Perth, Darwin, Cairns en Sydney. Huur vanuit of naar Adelaide, Brisbane en Melbourne behoort tot de mogelijkheden maar dan alleen als de huurperiode minimaal 4 weken bedraagt. Geen huur mogelijk vanuit of naar Alice Springs, Broome en Hobart.

Een Landcruiser Stationwagon is een goed uitgeruste 4WD auto om de afgelegen gebieden van Australie mee te gaan bereizen. Bij de auto wordt een complete kampeeruitrusting meegeleverd gebaseerd op het aantal reizigers. Er kunnen maximaal 5 personen in een Landcruiser plaatsnemen. Deze robuuste 4WD met krachtige dieselmotor is standaard uitgerust met belangrijke items voor een verblijf in de Outback: een professionele recovery kit, elektrische lier en 2 reservewielen. In de recovery kit bevinden zich een EPIRB, hoge krik, rekbare sleepkabel, vouwbare schep, handschoenen, hamer, bijl, elektrische compressor, zaklamp en een gereedschapsset. Extra’s welke op aanvraag kunnen worden geleverd zijn twee jerrycans voor extra diesel (inhoud elk 20 liter), twee rijplaten, een zgn. safety flag pole en 1 of 2 roofboxes waar u bagage in kunt vervoeren. De jerrycans mogen niet in de 4WD maar alleen op de imperial worden vervoerd.

Met een Landcruiser Stationwagon mag op vrijwel elke onverharde weg in Australie worden gereden, inclusief wegen die met de meeste andere huur 4WD’s verboden zijn zoals de Canning Stock Route (alleen met twee 4WD’s), The Lost City in Litchfield NP, de Old South Road van Maryvale naar Finke en Boggy Hole in Finke NP. De enige track waar niet op mag worden gereden is de Old Telegraph Road op het Cape York Peninsula. Het is niet toegestaan om met de 4WD auto de ferryoversteek naar Fraser of Island te maken. Verder zijn er geen uitzonderingen.

Kenmerken: Toyota Landcruiser met 4500cc dieselmotor, handgeschakeld, high and low gear, brandstoftank 165 liter, verbruik 14-15 liter per 100 km*, 5 zitplaatsen, airco, radio-CD met MP3/iPod ingang, dubbele accu, 3 x 12V ingang, snorkel, bullbar, grote imperial, professionele recovery kit, EPIRB, gereedschapsset en een elektrische lier. Een tarp en spanbanden zijn op aanvraag. Achterin bevinden zich 2 aansluitpunten voor een kinderautostoel of zitverhoger. Een Landcruiser Stationwagon heeft een neutrale uitstraling, d.w.z. dat er geen stickers en belettering op zijn aangebracht, en is van het bouwjaar 2008 t/m 2010.

* Het verbruik hangt nauw samen met de rijstijl, het gebruik van de airco en het terrein.

   

   


● 2 persoons grondtent
● eventueel extra grondtent(en)
● slaapzakken, slaapmatten, kussens
● buitentafel en max. 5 stoelen
● elektrische koelbox
● draagbaar 2 pits kookstel
● 3 kg LPG fles
● kook- en eetgerei
● pannen, bekers, kopjes
● 2 x 20 liter water jerrycan
● draagbare buitenlamp
● 240V verlengsnoer
● douchezak
● brandblusser
● eenvoudige road atlas
● elektrische compressor
● 4WD recovery kit
● speciale hoge krik
● EPIRB (satellietbaken)
● let op: geen hand- en theedoeken