Camper huren in Australie
  Home Budget campers 4WD campers 
Motorhomes Hitop campervans Prijsopgave 

Hitop 5 seats

- Neutraal uiterlijk, toegestaan op gravel roads, goede prijs-kwaliteitverhouding -

Dit campertype is te huur vanuit en/of naar Adelaide, Brisbane, Cairns, Darwin, Melbourne, Perth en Sydney. De minimale huurperiode is 14 dagen, voor het traject Darwin-Perth v.v. 21 dagen. Huur naar of vanaf Alice Springs, Broome en Hobart behoort niet tot de mogelijkheden.

Een Hitop 5 seats is het gehele jaar door een zeer populair campertype vanwege het feit dat er onbeperkt op goede gravel roads mag worden gereden. Over het algemeen is dit model, ongeacht het traject, 8 tot 9 maanden van tevoren volgeboekt. Wilt u een 2WD camper huren waarmee u van veel vrijheid kunt genieten dan is de Hitop 5 seats samen met de Hitop 2/3 berth de beste 2WD camper voor uw trip door Australie. Het rijden op ondermeer de gravel roads in Karijini NP en op Kangaroo Island is toegestaan. Alle andere door ons en elders aangeboden 2WD campers worden niet of beperkt toegestaan op gravel roads. Vanzelfsprekend mag er met een Hitop 5 seats campervan niet worden gereden op 4WD tracks zoals de Gibb River, Tanami en Great Central Road, de Oodnadatta, Birdsville, Bloomfield en Gulf Track en ook wegen als de Mereenie Loop Road, Palm Valley Track en Plenty Highway zijn verboden terrein.

Er worden campers verhuurd van het bouwjaar 2006 of 2007, 2009 t/m 2012 en 2014 t/m 2016, dit zijn verschillende prijsklassen.

Specificaties: Toyota Hiace, 2700cc benzinemotor, handgeschakeld of automaat, airco in cabine, stuurbekrachtiging, radio-CD speler met ingang voor mp3/iPod, brandstoftank met 70 liter inhoud, brandstofverbruik 12 liter per 100 km*, 5 zitplaatsen met gordels, 1 aansluitingspunt voor een kinderautostoel achterin de camper, dubbele accu en stroomaansluitpunt.

Dit campertype wordt standaard geleverd met een zijluifel van 3 x 2 meter groot welke in enkele minuten opzetbaar is. Voor het bovenbed kan een zgn. security rail worden gespannen zodat kinderen daar veilig kunnen slapen en dus niet naar beneden vallen. In de bestuurderscabine is plaats voor 2 volwassenen en een kind tot ongeveer 12 jaar oud.

Met de Hitop mag over goede gravel roads worden gereden. Samen met de Hitop 2/3 berth en 2 berth sleepervan is dit de enige 2WD camper waarmee dat is toegestaan. Wilt u een 2WD camper in Australie gaan huren waarmee u van maximale vrijheid kunt genieten, denk dan eens aan de Hitop 5 seats.


Afmetingen: lengte 502, breedte 170, hoogte 270 en stahoogte 190 cm.

*het brandstofverbruik hangt af van de rijstijl, het terrein en gebruik van de airco


UITRUSTING:

● benedenbed 190 x 150 cm
● bovenbed 190 x 138 cm (140 kg)
● dekbedden of slaapzakken
● kussens, slopen, lakens
● buitentafel en max. 5 stoelen
● 2 pits kookstel
● 4 kg LPG fles
● brandblusser
● 65 liter koelkast met vriesvak
● potten, pannen, kook- en eetgerei
● 240V magnetron
● spoelbak met elektrische pomp
● 40 liter watertank en vulslang
● koud water voorziening
● gordijnen rondom
● vliegengaas voor enkele ramen
● 3 x 12V binnenverlichting
● 240V verlengsnoer
● wegneembare binnentafel
● opbergruimte onder banken/stoelen
● eenvoudige road atlas
● let op: geen hand- en theedoeken