Camper huren in Australie
  Home Budget campers 4WD campers 
Motorhomes Hitop campervans Prijsopgave 

Discoverer 5 berth

Depots: Adelaide, Melbourne, Sydney, Brisbane en Cairns

Een Discoverer is van veel gemakken voorzien zoals 3 bedden waaronder 2 permanente bedden, douche, toilet, grote koelkast, magnetron, 240V airco en verwarming, etc. In het achtergedeelte bevindt zich een grote alleen van de buitenkant bereikbare opbergruimte, deze is op één na de grootste in zijn soort. Het warm watersysteem werkt op elektriciteit en gas waardoor u zich ook kunt wassen met warm water als u op een National Park campground of een andere plek zonder elektriciteitsaansluiting verblijft. Houdt u van frisse lucht binnen? Ventilatie genoeg want alle 4 zijramen van dit model kunnen wijd worden geopend en in het dak bevinden zich 2 grote dakvensters. Hoewel een Discoverer over 6 zitplaatsen met gordels beschikt vinden wij dit naar eigen bevindingen meer een camper voor maximaal 5 personen. Het is een prima camper voor een familie met kids die het (zuid)oosten van Australie willen gaan bereizen.

Het is de goedkoopste 5-6 persoons motorhome die wij bieden maar let op: dit model kent een lang verhuurleven wat duidelijk in het interieur te zien is. Wij vinden dit dan ook een echte budget motorhome.

Kenmerken: Ford Transit met 2800cc dieselmotor, handgeschakeld 5 versnellingen, airco in cabine en leefruimte, radio-CD speler, 75 liter brandstoftank, verbruik 13 liter per 100 km*, 6 zitplaatsen met gordels, 5 slaapplaatsen, doorgang van cabine naar leefruimte, dubbel accusysteem, zeer veel opbergruimte en los opzetbare luifel. In de dinette is plaats voor een kinderautostoel en/of zitverhoger. Bouwjaar 2008 of 2009.

Afmetingen: lengte 690, breedte 234, hoogte 320 en binnenhoogte 210 cm.

* Het verbruik hangt nauw samen met de rijstijl, het gebruik van de airco en het terrein.


Uitrusting en inrichting

● bovenbed 185 x 125 cm
● bed dinnette 190 x 95 cm
● vast bed achterin 200 x 130 cm
● dekbedden, dekens, lakens
● kussens, kussenslopen
● douche en toilet
● grote koelkast met vriesvak
● 4 pits kookstel
● grote LPG fles
● 240V magnetron
● spoelbak met elektrische pomp
● bekers, glazen, kopjes e.d.
● kook- en eetgerei
● watertank met 80 liter inhoud
● vulslang watertank
● warm watervoorziening op gas
● vuil watertank met 120 liter inhoud
● dubbel accusysteem
● 240V verlengsnoer
● gordijnen rondom
● vliegengaas voor enkele ramen
● brandblusser
● 12V binnenverlichting
● wegneembare binnentafel
● grote opbergruimte achterin
● hand- en theedoeken