Camper huren in Australie
  Home Budget campers 4WD campers 
Motorhomes Hitop campervans Prijsopgave 
 

Stationwagon met kampeeruitrusting

Locaties: Brisbane, Cairns, Darwin, Melbourne, Perth en Sydney

Huur vanuit/naar Adelaide, Alice Springs, Broome en Hobart is niet mogelijkEen auto voor de echte low-budget reiziger! De stationwagons zijn van groot formaat en worden geleverd met een kampeeruitrusting voor 2 personen welke tegen meerkosten kan worden uitgebreid tot een 5 persoons uitrusting. Geen zin om een tent op te zetten? Wanneer u met z’n tweeën reist kunt u ook op een zelf aangeschaft luchtbed achterin de auto gaan slapen. Bent u eigenlijk voornemens om per bus te gaan reizen in combinatie met het overnachten in hostels dan is het aan te raden om eerst eens de prijs van dit autotype te checken! De kans is namelijk groot dat u met de huur van een stationwagon goedkoper uit zal zijn dan de combinatie bus-hostels. Bovendien geniet u reizende per auto van veel meer vrijheid! Ga bijvoorbeeld regelmatig kamperen in National Parks. Een overnachting is er gratis of er wordt een bedrag van enkele dollars p.p. gevraagd.

Let op: de stationwagons worden geleverd zonder slaapmatten en kussens welke u betaalbaar kunt verkrijgen bij de in Oz bekende hypermarkten.

Kenmerken: Ford Falcon of Holden Commodore, 3800cc of 4100cc benzinemotor, automatisch geschakeld, airconditioning, radio-CD met aansluitpunt voor iPod of mp3, brandstoftank met 65 liter inhoud, verbruik 12 liter per 100 km*, 5 zitplaatsen met gordels en grote bagageruimte. Het bouwjaar is 2005 t/m 2010. Plaatsing van kinderautostoelen of zitverhogers is mogelijk.

Gemiddelde afmetingen auto: lengte 530 cm, breedte 170 cm en hoogte 150 cm.

* Het verbruik hangt nauw samen met de rijstijl, het gebruik van de airco en het terrein.


 

Uitrusting

● 2 persoons tent
● extra tent verkrijgbaar *
● maximaal 5 slaapzakken *
● buitentafel en stoelen
● draagbaar 1 pits kookstel
● set gascanisters
● 20 liter water jerrycan
● plastic opbergbox
● borden, bekers, kopjes
● pan, steelpan, koekenpan
● kook- en eetgerei
● koelbox (te vullen met ijs)
● afwasteil
● schoonmaakspullen

*slaapzakken en een tweede tent zijn verkrijgbaar voor een extra bedrag