Camper huren in Australie
Home Budget campers 4WD campers
Motorhomes Hitop campervans Prijsopgave


Wij stellen het op prijs als u voor het invullen van het aanvraagformulier eerst de onderstaande informatie leest.


  • Prijzen 2019: het is nog niet mogelijk om een aanvraag te doen voor de periode vanaf januari 2019 omdat een groot deel van de definitieve camperprijzen nog niet bekend zijn. Het doen van een aanvraag voor een huurperiode vanaf januari 2019 heeft dan ook geen enkele zin.

  • Camperhuur juli en augustus 2018: mocht u interesse hebben om in juli of augustus 2018 met een Hilux Pod of Rooftop 4WD te gaan reizen dan hebben we slecht nieuws voor u: er zijn geen exemplaren meer beschikbaar, deze zijn allen volgeboekt. Het model Landcruiser Workmate is voor deze maanden alleen nog maar op aanvraag verkrijgbaar. Met uw gezin per motorhome op reis in juli en augustus? Houd er dan rekening mee dat januari dé maand is waarin families die tijdens de Europese zomerschoolvakantieperiode in Australie willen gaan reizen daarvoor hun gewenste motorhome vastleggen. Het gevolg is dat het aantal beschikbare exemplaren in de loop van januari sterk zal afnemen waardoor de flex-tarieven zullen stijgen.

  • Minimale huurperiode: voor elk campertype bedraagt de minimale huurperiode 21 dagen, ongeacht de maand en het te bereizen traject.

  • Fraser Island: alleen met een Outback Wanderer en Poptop Bushcamper mag op Fraser Island worden gereden, alle andere 4WD's zijn daar niet toegestaan. Goed om te weten is dat er het gehele jaar door maar maximaal 5 exemplaren van deze campertypen aan de oostkust te huur zijn en dat er veel belangstelling voor is uit met name Duitsland en Zwitserland.

  • Vroegboeken: wilt u over 10 tot 11 maanden in Australie gaan reizen, zijn uw plannen al omlijnd en heeft u reeds de vluchten kunnen boeken, leg dan ook uw camper vast. U kunt dan gebruik maken van vroegboekkorting en lage flex-tarieven. Vooral een aantal 2WD campertypen zijn ver voor de gewenste afhaaldatum aantrekkelijk geprijsd. Hoe vroeger een camper wordt geboekt, hoe goedkoper u uit bent. Maar ook; hoe dichter u bij de gewenste afhaaldatum boekt, hoe lager de beschikbaarheid is en hoe hoger de huurprijs zal gaan uitvallen. Het prijsverschil tussen het laagste en hoogste flex-tarief kan oplopen tot 60%. Vroegboeken is dus goed voor uw portemonnee!

Ga door naar het aanvraagformulier